Molnár coaching & therapie 

Het is een teken van kracht om hulp te vragen

WELKOM 

Je bezoekt mijn site waarschijnlijk omdat je overweegt steun te zoeken voor een klacht of probleem. Ieder mens kent wel een periode in zijn leven dat hij een steuntje in de rug kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je het moeilijk hebt met jezelf, je omgeving of een bepaalde situatie. Misschien weet je precies wat je klacht is, misschien ook niet? Dat je hier bent betekent dat je er iets aan wilt doen dat is de eerste belangrijke stap. Dus welkom als je stil wilt staan bij jezelf. 

Mijn passie is mensen in beweging te krijgen om de regie te nemen. Je leert weer te vertrouwen op je eigen kracht en je los te maken van hinderlijke patronen. Dat betekent dat je autonomie en veerkracht ontwikkelt.

Psychosociale therapie

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen met één of meer van de volgende problemen: overmatig piekeren, angstklachten, stressklachten, burn-out, relatieproblemen, rouw- en verliesverwerking, faalangst, perfectionisme en hooggevoeligheid. Bij psychosociale therapie werken we daaraan zodat jij weer ontspannen en met meer veerkracht in het leven staat. 

Ik bied je mijn ondersteuning, door therapie of coaching. Dat kan allerlei vormen hebben. 

Ouder worden, hoe ga je ermee om? 

In 2022 werkte ik in het kader van een Europees Erasmus project mee aan een onderzoek naar de impact en beleving van ouder worden Een jaar lang hebben we verschillende verhalen van ouderen verzameld en er een duiding aan gegeven om te ontdekken hoe ouderen met ouder worden omgaan. Dit heeft geresulteerd in een online verhalenbank waar de verhalen te lezen zijn en met elkaar vergeleken kunnen worden. Door ze onderling te vergelijken geeft dat een breed beeld van de beleving van ouderen op een specifiek onderwerp. Ze zijn nog na te lezen op de site www.hetbestemoetnogkomen.nl

Ik werkte al vaker met de kracht van verhalen en ben van plan hier zeker meer mee te gaan doen. Wil je meer informatie hierover, laat het even weten via het contact formulier.

Cliëntenervaringen

Patricia: "Hij is rustig, bedachtzaam en sober daar hou ik van. Hij kijkt holistisch".

Annelies: "Vaardig, kundig, prettig mens. 

Elma: "Ervaren coach. Kreeg de indruk dat het hem gemakkelijk af ging. Man met levenservaring... voelde me op gemak".

Joep: "Hij heeft aangegeven hoe ik in het leven kan staan en hoe ik het dichtst tot mezelf kan komen. Dat was heel prettig, hij deed dit op een rustige prettige maar toch krachtige manier. Dat heeft mij goed vooruitgeholpen". 

Jacques : "Op het moment dat jezelf zegt: ‘Het is wel mooi geweest’ dan zoekt hij andere wegen om verder te kunnen... je begint samen aan iets, hij gooit niet zomaar het bijltje er bij neer".